Aşa faci cea mai bună tocăniţă de pui. Reţeta pas cu pas

Aşa faci cea mai bună tocăniţă de pui. Reţeta pas cu pas

Aşa faci cea mai bună tocăniţă de pui.

Aveţi nevoie de umătoarele ingrediente: 6 pulpe de pui, patru cepe mari, doi ardei, ulei, două linguri de pastă de tomate, sare, piper, o lingură de făină şi mărar.

Mod de preparare

Pasul 1. Se taie zarzavatul mărunt, se pune într-o tigaie cu puţin ulei încins, după care se pune un capac.

Pasul 2. După ce s-au călit legumele, se adaugă pasta de tomate.

Pasul 3. Adăugaţi şi o lingură de făină, pentru a îngroşa puţin sosul.

Pasul 4. Se pun pulpele, apă cât să le acoperi și se lasă să fiarbă. La sfârşit se pune verdeaţă. 

 Evenimentul pe WhatsApp – cele mai tari stiri, direct pe telefon!

Esti mereu pe fuga? Noi îti trimitem zilnic cele mai importante 3 stiri din Iasi, Moldova si tara – scurt, clar, fara spam.

Plus: alerte locale de urgenta, noutati exclusive si acces rapid la anunturi importante.

Intra pe canalul nostru oficial: Ziarul Evenimentul

⇒ Încearca 3 zile. Daca nu-ti place, poti iesi oricând.